Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dağlıca saldırısı ile ilgili açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dağlıca saldırısı ile ilgili açıklama

Gündem

Katıldığı özel bir televizyon kanalında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkâri Dağlıca'da yaşanan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunarak saldırıda hayatını kaybeden askerlerin olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı A Haber televizyonunda gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hakkâri Dağlıca’da PKK tarafından döşenen mayınların askeri araçların geçişi sırasında patlatılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, saldırıda hayatını kaybeden askerleri olduğunu ifade etti.

Olayın temizlik esnasında gerçekleştiğini belirten Erdoğan, "Üzüntülüyüz, çalışmalar devam ediyor. Başımız sağolsun. Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay meydana geliyor. Zırhlı araçların ard arda geçişi sırasında böyle bir olay oluyor. Tabi şu anda Genelkurmay Başkanlığımızın aktardıkları üzücü. Temennim odur ki şu an yapılacak açıklama ve orada alınacak önlemler çok daha kararlı olacaktır.” dedi.

“Süreçte silah stoku yapıldı”

Yaptığı değerlendirmelerde PKK’nin çözüm süreci boyunca silah stoku yaptığını dile getiren Erdoğan, "Çözüm Süreci aslında bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen doğuda kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler ve çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar. Burada bu süreç içerisinde, güvenlik güçlerimiz tabi 'herhangi bir çatışmaya, şuna buna girmeyelim' dediler ama daha sonra anladık ki bu süreç içerisinde bunlar bunu yaptılar." şeklinde konuştu. (ILKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.