Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/743a09006d4b04c389baa9bdc98f50bf.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
ŞANİMDER'den Suriyeli yetimlere iftar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANİMDER'den Suriyeli yetimlere iftar

Gündem

Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ŞANİMDER) Akçakale kampında kalan Suriyeli yetimlere iftar verdi.

 Şanlıurfa Akçakale ilçesi Dilruba Konuk evleri ve yetimhanesinde kalan Yaklaşık Suriyeli 150 yetim çocuğa iftar verildi.

Çoğunluğu Suriye'de süren çatışmalar nedeniyle babalarını kaybeden yaklaşık 150 yetim çocuğun barındığı yetimhanede iftar veren ŞANİMDER Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, yetim çocukları ümmettin çocukları olarak gördüklerini ve sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti.

Ümmettin her bir ferdi gibi yetimlerinin de kendilerine bir emanet olduğunu söyleyen ŞANİMDER Başkanı Kırıkçı, "Akçakale de bulunan Suriyeli yetim çocuklarla iftar yaptık. Aziz mahmut hudai Vakfı tarafından idare edilen Dilruba konuk evleri ve yetim hanesinende Şanlıurfa ŞANİMDER olarak Ümmetin çocukları ile iftar ettik. her bir çocuğun ayrı bir acı hikayesi var. ama tüm çocukların tek bir eksiği var daha fazla ilgi ve daha fazla sevgi. bizlerde bir geceliğine de olsa bunlara sevgimizi ve ilgimizi göstermek için onlarla iftarda bir araya geldik. burada ki duamız; çocuklar yetim kalmasın. anneler babalar ölmesin. İnsanlık mutlu olsun" dedi.
 

 İftar Programına ŞANİMDER başkanı Abdurrahman Kırıkçı, denetim kurulu başkanı Zeki Kurt yönetim kurulu üyeleri; Ömar Faruk Sezer, Murat Mujdeci, Suphi Çiçek, Reşat Eski, Selamı ileri ve Bekir Egilmez katıldı.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.