Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cizre'de Yafes Mahallesini boşaltma anonsu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cizre'de Yafes Mahallesini boşaltma anonsu

Gündem

Çatışmaların devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan anonslarda sivil halkın Yafes Mahallesinden ayrılması istendi. Ayrıca daha önce bazı okulları yakan PKK'liler bir okulu daha ateşe verdi.

Cizre’de askerin de katılımıyla başlatılan operasyon Cudi ve Yafes mahallelerinde yoğunlaşarak devam ediyor. Zaman zaman şiddetli patlama seslerinin yankılandığı çatışmalar arasında bu gün zırhlı araçlardan yapılan anonslardan sivil halkın saat 16.00’ya kadar Yafes Mahallesini boşaltması istendi.

Şimdiye kadar süren operasyonlarda sokaklarda tuzaklanan patlayıcılar uzaktan infilak ettirilirken, yapılan anonslarda akşam saatlerinde zırhlı araçlarla sokaklara girileceği bundan dolayı halkın zarar görmemesi için mahalleden çıkması gerektiği belirtildi.

Yafes ve Cudi mahallelerinde yapılan bir diğer anonsta ise PKK’lilerin silahlarını evlere bırakarak kaçtığı belirtilerek, evlerine silah bırakılanların durumu kolluk kuvvetlerine bildirmeleri istendi. 

Öte yandan Cudi Mahallesi İdil Caddesi üzerinde bulunan Özel Reşha Anadolu Sağlık Lisesi PKK’liler tarafından ateşe verildi. Okul binasında çok büyük bir yangın çıkması sonucu binanın tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.