Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cizre'de eğitim kurumlarına saldırılar devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cizre'de eğitim kurumlarına saldırılar devam ediyor

Gündem

Sokağa çıkma yasağının 21. gününe girdiği Cizre ilçesinde bugün öğle saatlerinde PKK'lilerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına yaptığı saldırıda, Öğretmen evi, Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi ve bir binaya roketatar mermileri isabet etti.

Şırnak’ın cizre ilçesinde bugün öğle saatlerinde PKK'liler Alibey mahallesinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına roketatarlarla saldırdı. Saldırıda atılan roket atar mermilerinden biri Öğretmen Evi binasına, biri Mithat Paşa Kız Meslek Lisesine biri de bir binaya isabet etti. Saldırıda ölen veya yaralanan olmaz iken roket atar mermilerinin isabet ettiğ binalarda maddi hasar oluştu.

İlçede devam eden çatışmalar esnasında bugün sabah saatlerinde Yafes caddesi üzerinde bulunan Mem u Zin oteline havan topu isabet etmesi sonucu otel binasında maddi hasar oluştururken, aynı saatlerde Konak mahallesinde bulunan bir siteye, Yafes mahallesinden atıldığı tahmin edilen roket atar mermisinin isabet etmesi sonucu bina da bulunan dairenin boş olması nedeni ile ölen veya yaralanan olmadı.

Cizre'de 21. güne giren sokağa çıkma yasağında şu ana kadar dört okul yapılan saldırılarda kullanılamaz hale geldi.

İlçenin en büyük mahallesi olan Cudi mahallesinde yoğunlaşan operasyonlarla beraber Nur, Sur ve Yafes mahallelerinde de çatışmalar devam ediyor.
(İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.