Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cizre halkı ilçeyi terk etmeye devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cizre halkı ilçeyi terk etmeye devam ediyor

Gündem

Dün itibariyle Cizre'yi terk eden halk, bu gece uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesinde ilçeyi hızla boşaltmaya devam ediyor.

Şırnak Valiliği tarafından bu gece saat 23.00’ten itibaren sokağa çıkma yasağının uygulanacağının açıklanması üzerine Cizreliler ilçeyi hızla terk etmeye başladı.

Şırnak Valiliği’nin bu gece saat 23.00’ten itibaren sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Cizre’de binlerce insan yaşanacak çatışmalarda hedef olmamak için ilçeyi terk ediyor. Şırnak merkez ve yakın ilçelere doğru yola çıkan halkın büyük korku ve tedirginlik yaşadığı görüldü. İmkanı olmayıp da ilçede kalanlar ise marketlere ve bakkallara akın ederek gıda ve ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Hatırlanacağı üzere dün öğretmenlere atılan SMS sonrasında öğretmenler ve Cizre halkı ilçeyi terk etmeye başlamıştı. Cizre’den kaçış bugün de devam ediyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.