Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cizre Devlet Hastanesine ikinci roketli saldırı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cizre Devlet Hastanesine ikinci roketli saldırı

Gündem

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün geceden bu yana yoğun çatışma ve şiddetl patlamalar yaşanırken, akşam saatlerinde PKK'liler tarafından atılan roket mermileri Devlet Hastanesine isabet etti.

Şırnak Valiliği tarafından sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Cizre'de Yafes,Nur ve Cudi mahallelerinde dün geceden beri şiddetli patlama ve silah sesleri eksik olmaz iken, bu günsaat 20.30 sularında Cizre Devlet Hastanesine PKK'liler tarafından roketatarlar ile saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen veya yaralanan olmazken, hastanenin 2’ci katında bulunan kafeteryaya isabet eden 2 roketatar mermisi maddi hasara yol açtı.

Hatırlanacağı üzere dün gece yaşanan çatışmalarda da biri hastanenin girişine, diğeri de morg bölümüne olmak üzere 2 roketatar mermisi isabet etmiş, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.