Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cizre Belediye Eş Başkanı hakkında soruşturma açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cizre Belediye Eş Başkanı hakkında soruşturma açıldı

Gündem

Şırnak Cizre Belediye Eş Başkanı Leyla İmret hakkında, yabancı bir televizyon kanalına yaptığı açıklama nedeniyle Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Cizre Belediye Eş Başkanı Leyla İmret hakkında, İngiliz Vice News kanalına yaptığı açıklama nedeniyle Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Eş Başkan İmret Vice News kanalına yaptığı açıklamada "Bir söz vardır, barış olacaksa Cizre'den başlayacaktır ve savaş da olacaksa, o da Cizre'den başlayacaktır. Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

Leyla İmret’in bu açıklamaları üzerine, ilgili mercilerce herhangi bir soruşturma başlatılmaması üzerine, 2 gün sonra harekete geçen Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, "terör örgütü propagandası" ve "isyana tahrik" suçları kapsamında, Eş Başkan hakkında adli soruşturma başlattı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan tahkikat evrakı, yetkisizlik kararı ile Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının, Belediye Eş Başkanı hakkında idari işlem yapılması amacıyla hazırladığı tahkikat evrakının bir örneğini de, İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği belirtildi.
(İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.