Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cinayetten 2 Gün Sonra Yakalandılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cinayetten 2 Gün Sonra Yakalandılar

Gündem

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre,


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca 07 Temmuz 2013 günü saat 12.30 sıralarında Harran ilçesi Tanınmış köyü sınırları içerisinde M.B. ve M.E isimli şahısların faili meçhul kişi veya kişiler tarafından öldürülmesi olayı ile ilgili İl J.K.lığınca oluşturulan özel ekip tarafından olayın fail veya faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda olayın meydana gelmesini müteakip (2) gün içerisinde olay aydınlatılmıştır. Faillerin yakalanmasına yönelik yapılan geniş, kapsamlı ve titiz çalışmalar ve icra edilen operasyonlar sonucu; olayın failleri tespit edilmiş, yakalanmış ve suç aletleri ele geçirilmiştir.

Olayın failleri olarak tespit edilen şahısların yakalanması ve suç aletlerinin ele geçirilmesi maksadıyla 09 Temmuz 2013 günü düzenlenen operasyonlarla İ.Ç ve oğulları O.Ç ile İ.Ç kaçmaya çalışırlarken yakalanmışlar ve gözaltına alınmışlardır.

Ayrıca İ.Ç, O.Ç ve İ.Ç isimli şahısların ev ve eklentilerinde, 09 Temmuz 2013 günü yapılan arama sonucunda olayda kullanılan beyaz renkli Brodway marka araç ile olayda kullandıkları değerlendirilen otomatik av tüfeği evlerinin 300 Metre aşağısında tarla içerisinde toprağa gömülü olarak ele geçirilmiştir.

Suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla (24) saat aralıksız devam etmektedir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.