Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çınar buz tuttu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çınar buz tuttu

Gündem

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 2 gün etkili olan kar yağışının ardından dün gece etkili olan ayaz nedeniyle cadde ve sokaklar buz tuttu.

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısının ardından Perşembe günü Çınar'da etkili olan kar yağışı azaltırken, etkili olan ayaz nedeniyle cadde ve sokaklar buz tuttu.

Su şebeke hatları, evlerin pencereleri, cadde, sokak ve kaldırımlarda oluşan kalın buz kalıpları halkın günlük yaşantısını olumsuz etkiledi. Vatandaşlar buz tutan cadde ve sokaklarda yürümekte zorlanırken, buz pistine dönen caddelerde araçlar zorlukla hareket edebildi.

Kar yağışı ile beraber hava sıcaklıklarında 8 ile 12 derece arasında düşüş yaşanırken, yetkililer vatandaşları don olaylarına karşı uyardı.

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre, soğuk ve karlı havanın önümüzdeki günlerde de etkili olacağı belirtilirken, vatandaşların yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirli olmalara gerektiği bildirildi. (Vedat Aydın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.