Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cihannüma Şanlıurfa Sahur Meclisi Toplantısı Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cihannüma Şanlıurfa Sahur Meclisi Toplantısı Yapıldı

Gündem

Cihannüma Şanlıurfa İl temsilciliği tarafından organize edilen "Sahur Meclisi" programında Başta Şanlıurfa ve Türkiye olmak üzere dünya meseleleri konuşuldu.

Şanlıurfa Cihannüma derneğin düzenlemiş olduğu SAHUR MECLİSİ propramına bir çok parti ve Stk yetkilileri katıldılar. 
Proğramda il temsilci Ahmet Güzelçiçek açılış konuşmasında; ’Cihannüma olarak biz; Varoluşu, bilgiyi ve değerleri kendi medeniyetinin ilkeleri çerçevesine tanımlayan; İlim, irfan ve hikmet okulunun öğrencileri, yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle mücadele eden ve bu yolda birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyen kardeşler topluluğuyuz..
İcra ettiğimiz bu sahur meclisleri Cihannüma Derneği'nin en büyük Misyonu olan kardeşlik şuurunun bir tezahürüdür.. Bu kardeşlik bilinci ile yaptığımız her bir çalışmada olduğu gibi bu meclisimizde de siz kıymetli ağabeyimiz ve kardeşimizle bir araya gelmenin, hasbihal etmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz..’ dedi.

Programda Hüdapar Genelbaşkan Danışmanı Bahattin Temel ve kısa bir düre önce Afganistan'dan dönen İHH il temsilcisi Behçet Atila Afganistandaki durumla ilgili katılımcılara bilgi verdiler. 
Müslümanları genel sorunları ile ilgili AK Pati il Başkanı abdurrahman Kırıkçı, Prof. Dr. Celil Abuzer birer konuşma yaptılar. 

Yaklaşım olarak 3 saat devam eden pğrogramda bir çok STK temsilisi söz alarak katılımcıları bilgilendirdi.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.