Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çiftçilerin sorunlarına İl Genel Meclisi el attı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çiftçilerin sorunlarına İl Genel Meclisi el attı VİDEO

Gündem

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Nisan 2012 Olagan 2. Birleşimi gündeminde önemli kararlar alındı.

ŞAnlıurfa İl Genel Meclisinin bugünkü birleşim toplantısında Şanlıurfa’da yaşanması muhtemel yer altı sulama sorununun tekrar gündeme gelmesi ve TBMM’de ele alınması konusunda bir rapor hazırlanmasını oy birliği ile kabul etti.
İl Genel Meclis Üyeleri Feyyaz Soylu, Mustafa Palmanak, ve Halef Kete’nin imzaladığı önergede Şanlıurfa’nın enerji sorunu bir kez daha gündeme geldi. Pamuk sulama sezonu öncesi yer altı sondaj suyu ile tarım yapacak olan çiftçilerin bu yıl mağdur olmamaları konusunda TBMM’nin olaya el atmasını talep eden Meclis üyeleri bir rapor hazırlayarak, Güneydoğu Anadolu İllerinin tüm Milletvekillerine seslerini duyurmak istiyorlar.

Ak Partili Meclis Üyelerininde kabul ettiği önerge Tarım komisyonuna sevk edildi.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı 2. birleşiminde bir önceki toplantıya ait tutanaklar okunduktan sonra, komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. Bazı Meclis üyelerinin çeşitli konularda sundukları önergelerden sonra gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. Aralarından Hancağız köyüne bağlı Beyazyaprak mezrasının köy statüsüne alınması, Vrianşehir ilçesine bağlı ÇAmurlu köyünde 8 derslik okul ve 4 lojman yapımı için imar planı, Akçakale ilçesine bağlı Koruklu köyünde Çırcır ve Presse tesisinin imar planı değşikliği Kırkpınar ve Dağetiğinde bazı imar dosyaları görüşülerek kabul edildi.
Abdullah Toprak / Urfahabermerkezi

VİDEO


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.