Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA BİRÇOK İMKÂN SAĞLADIK-video
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA BİRÇOK İMKÂN SAĞLADIK-video

Gündem

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.kadir Emin Önen ve AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, AK Kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti Karaköprü kadın seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.kadir Emin Önen, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü Belediye kadın Meclis Üyeleri AK kadınlar tarafından zılgıtlar ve alkışlarla karşılandı.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, “AK KADINLARA GÜVENİYORUM”

Seçim çalışmaları kapsamında en büyük desteği kadınlardan gören ve geçtiğimiz haftalarda bayanlar için kadın seçim bürosu açarak onları önemsediğini vurgulayan Başkan Çiftçi, yaptığı konuşmada; “5 yıldır bayanlara hizmet ediyorum, sizlerden bütün talepleri her zaman yerine getirdik elimizden geleni yaptık. Bayanlara eğitim merkezleri, meslek edindirme merkezleri, halı dokuma merkezleri, modern semt pazarları yaparak bayanlar için birçok projeye hayata kazandırdık. Sizler çocuklarınız, gençleriniz, geleceğiniz Karaköprü için sandıklara sahip çıkmanız lazım çünkü sizlere AK kadınlarımıza güveniyoruz”
dedi.
MİLLETVEKİLİ ÖNEN, “ŞİMDİ MİLLETİN İKTİDARINI YAŞIYORUZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.kadir Emin Önen ise şunları söyledi; “İlk defa AK Parti iktidarı ile aslında millet iktidara gelmiştir. Şimdi milletin iktidarını yaşıyoruz. Çünkü sizlerin görüşleri gerek hükümette gerek parlamentoda gerekse yerel yönetimlerde belediyeler aracılığı ile sizlerin yani milletin değdi olur”
dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.