Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ÇİFTÇİ, BARIŞ ORTAMINI HEPBİRLİKTE TESİS EDECEĞİZ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ÇİFTÇİ, BARIŞ ORTAMINI HEPBİRLİKTE TESİS EDECEĞİZ

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Karaköprü, Haliliye ve Gap Muhtarlar derneğine bağlı 50'ye yakın muhtar destek ziyaretinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

Şanlıurfa'nın her anlamda birlik ve beraber olduğunun ifade edildiği görüşmede kentin barış, huzur ve kardeşlik kenti olduğunun altı çizildi.

Ziyaret ve desteklerinden dolayı kamuoyuna teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa bütün unsurlarıyla bir ve birlik olduğunu söyledi.

Halk tarafından seçilmişlere yapılan saldırının halkın iradesine karşı olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti.

"Demokrasilerde seçilmişlerin ülkeyi yönetmesi esastır.Nasıl ki bir mahallede birinci derecede yerel yönetimde sorumlu Muhtar ise bir ilde veya Büyükşehir'de seçilmiş olandır. Bu saldırı seçilmişlere, demokrasiye, halkın iradesine ve Şanlıurfa'ya yapılmıştır. Şanlıurfalılarda bütün unsurları ile; Sivil toplum örgütleri tüm kamu kurum ve kuruluşları ile destek veriyorlar. Şanlıurfa peygamberler şehri ve huzurun şehridir. Şanlıurfa'daki bu barış ortamını hepimiz birlikte tesis edeceğiz. Hep birlikte gece gündüzümüzü Şanlıurfa'ya hizmet vermek için harcayacağız. Çünkü biz hizmet için varız, halkın emanetini hizmet için omuzlayan halkın adamıyız. Halkımızın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Desteklerinden dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum"


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.