Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar'daki Polis Cinayetinde Flaş Gelişme
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar'daki Polis Cinayetinde Flaş Gelişme

Gündem

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'nde 2 polisin evinde öldürüldüğü olayın ardından gözaltına alınanlar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


Ceylanpınar’da geçtiğimiz günlerde PKK tarafından 2 polis memurunun evlerinde öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan7 kişiden 6'sı, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

2 polisin öldürülmesinden sonra başlatılan soruşturma kapsamında ilçedeki tüm MOBESE kameraları ile iş yerlerine ait güvenlik kameralarının son 48 saatlik tüm kayıtları incelemeye alındı.

Saldırı günü bölgedeki telefon kayıtlarını da incelemeye alan polis, Bahçelievler Mahallesi'nde oturmayan ancak olay anında telefon sinyali ile bölgede olduğu saptanan Naci Y, Hasan A. ve Sedat A. isimli 3 kişinin, olaydan bir gün önce ve olayın yaşandığı gece yarısı da bölgeye yakın noktalardan araçla geçtiği saptandı.

Saldırıda PKK'lilere rehberlik yaptığı belirlenen Naci Y., Hasan A. ve Sedat A. evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüphelinin evinde örgütsel doküman ile emniyete ait krokileri ele geçirildiği belirtildi.

Bu operasyondan bir gün sonra Kemal K, Ömer K, Mahmut K. ile polislere evi kiralayan ev sahibi Lütfi A. da gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden ev sahibi Lütfi A, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken; Naci Y, Hasan A, Sedat A, Kemal K, Ömer K. ve Mahmut K, emniyetteki ifadelerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontöründen geçirildikten sonra Ceylanpınar Adliyesi'ne sevk edildi.

gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3’ünün tutuklandığı belirtildi.

Polislerin öldürülmesine yardım ve yataklık yapmaktan tutuklanan 3 kişinin yanı sıra serbest bırakılan diğer 3 kişinin ise tutuksuz yargılanacağı bildirildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.