Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/cc073dbaee49da65f823be8a834ed284.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Ceylanpınar'da inşaat yıkım gerginliği (VİDEOLU)
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar'da inşaat yıkım gerginliği (VİDEOLU)

Gündem

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşaat halindeki bir binanın yıkılmasına tepki gösteren vatandaşlar ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Ceylanpınar'da inşaat halindeki bir bina için imar izni bulunmadığı gerekçesiyle belediye encümen kararıyla yıkılma kararı alındı. Buna tepki gösteren vatandaşlar binanın önünü kapatarak eylem yaptı.

Mevlana Mahallesi'nde bulunan inşaatın sahipleri bu kararın geçerli olmadığı gerekçesiyle savcılığa giderek itirazda bulundu. İtirazı değerlendiren Mahkeme ret kararı verdi.

Yıkım kararı verilen inşaat halindeki binanın çevresinde çevik kuvvet yoğun güvenlik önlemleri alındı. İnşaat halindeki binanın önüne gelen çok sayıda zırhlı araç vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yıkım kararına tepki gösteren bazı vatandaşlar, “Kahrolsun Atilla” sloganları attı.

İnşaat sahipleri gazetecilere yaptığı açıklamada, imar olmadığı için binaların kaçak göründüğünü ve encümen kararıyla yıkılmak istendiğini ifade ederek insanların mağdur olduğunu söyledi.

Mahkemenin verdiği karar neticesinde belediyeye ait yıkım ekipleri gittikten sonra toplanan kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.

(Mustafa Kaynak - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.