Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar'da barış yemeği verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar'da barış yemeği verildi

Gündem

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Uckan'ın ailelerine barış yemeği verildi.

ŞANLIURFA - Barış yemeğine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Eski Belediye Başkanı Mehmet Said Atilla, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Garnizon Komutanı J. Yüzbaşı Ahmet Uzun, Emniyet Müdürü Mustafa Cengiz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Başhekim Dr. İlhan Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Barış yemeğini veren Eski Belediye Başkanı Mehmet Said Atilla, “İki aileye de teşekkür ediyorum. Barış konusunda bizim taleplerimizi kırmayıp, geldiler. Bizim amacımız Ceylanpınar’da huzursuzluğun olmaması, herkesin kardeşçe yaşaması en büyük dileğimizdir.” dedi.

Barış yemeğine katılan ilçe müftüsü Üsame Anlağan ise, “Bugün Ceylanpınar’da bir dava sulh ile neticelenmiştir. Allah’a ve Resulüne itaat her birimizin görev ve sorumluluğudur. Birbirimizi Allah için sevelim hiçbirimizin diğerinin üzülmesine, zarar görmesine katkısı olmasın. Nefsin taleplerine göre değil Allah’ın bize nasip ettiği iman çerçevesinde, aklıselim ile geçiştirelim. Bugünkü barış ta bu güzel düşüncenin bir ürünüdür. Allah emeği geçenlerden razı olsun.” şeklinde konuştu. (Mustafa Kaynak-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.