Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Müftüsü muhtarlarla bir araya geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Müftüsü muhtarlarla bir araya geldi

Gündem

Ceylanpınar Müftüsü, Mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek camilerin daha kullanışlı hale getirilmesi ve israfın önlenmesi konularında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Ceylanpınar Müftüsü Üsame Anlağan, Zahiriye Camisi konferans salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, camilerin daha kullanışlı hale getirilmesi ve israfın önlenmesi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda bir konuşma yapan Müftüsü Üsame Anlağan, devletin ısı ve aydınlatma giderlerini karşılamadığını belirterek, elektrik ve su israfını önlemek için cami cemaatinin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
İlçede yaptığı faaliyetlerle ilgili muhtarlara kısaca bilgi veren Anlağan, Köylerde Kur’an Kurslarının açıldığını ve Hz Ebubekir Camii ile Ulu Caminin yeniden yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.
İlçede erkeklere yönelik Kur’an kursunun olmadığını ifade eden Anlağan, “İlçemizde kız Kur’an Kursu var ancak erkeklere yönelik Kur’an Kursu ve hafızlık kursları yok. Bunların açılması için özel gayret edelim.” dedi.
Saraççeşme’de Kutlu Doğum ziyafeti
Kutlu Doğum çalışmalarıyla ilgili de muhtarlarla görüş alış verişinde bulunan Anlagan, ilçede ve Saraççeşme köyünde Hz Muhammed’in (sav) veladet yıl dönümü münasebetiyle bir etkinlik yapılması kararı alındığı belirtti. (Mustafa Kaynak – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.