Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Kaymakamı Keklik, Küçük Leyla’ya el uzattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Kaymakamı Keklik, Küçük Leyla’ya el uzattı

Gündem

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik, doğuştan tek bacağı kısa olan 10 yaşındaki Leyla’yı evinde ziyaret ederek sahip çıktı. Leyla’nın ameliyat olup sağlığına kavuşması için çalışma başlattı.

Her fırsatta yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşan ilçe Kaymakamı Keklik, Leyla’nın yardım çığlığına sesiz kalmayarak yine ilk yardım elini kendisi uzattı. Cumhuriyet mahallesinde ikamet eden ve ortopedik rahatsızlığı olan Başak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Leyla Öztürk’ü evinde ziyaret eden ilçe Kaymakamı Keklik, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Leyla’nın tedavisi için çalışma başlatan Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Keklik,” Leyla kızımızın tedavisi için Kaymakamlığımızca her türlü desteğin verileceğini belirten Kaymakam Keklik, İstanbul’da iyi bir klinikte tedavi edilmesi için gerekli araştırmayı yapacağını, dileğimiz Leyla kızımızın bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu”ifade etti.

Öte yandan Kaymakam Keklik, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç’a Leyla’nın derslerinden geri kalmaması için talimat verdi. Böylelikle Leyla, kendi evinde okula gitmiş gibi derslerinden geri kalmayarak eğitimini almış olacak.

Gerçekleşen ziyarete ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Vakıf Müdürü Mehmet Şengül katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.