Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Ceylanpınar Belediyesi halkın sorunuyla ilgilenmiyor"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Ceylanpınar Belediyesi halkın sorunuyla ilgilenmiyor"

Gündem

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon arızasını defalarca belediyeye bildirmesine rağmen sorunları ile ilgilenmediğini iddia eden Ceylanpınarlılar, belediyeye görevini yapma çağrısında bulundular.

 Ceylanpınar Birlik Mahallesi sakinleri, belediyenin sorunları ilgilenmediğini iddia ederek, belediyeyi görevini yerine getirmeye davet ettiler.

Mahalle sakinlerinden Mahmut Demirel 185 arayarak kanalizasyon arızasını belediyeye bildirdiğini ancak görevlilerin sorunları ile ilgilenmediğini belirtti.

Demirel mağduriyetini şöyle dile getirdi. “Kanalizasyon arızası için 185’i arayıp bildirdiğim halde kimse ilgilenmedi. 185 beni görevli Nevzat Kılvan’a yönlendirdi. Nevzat beyi aradım oda beni vidanjör şoförüne yönlendirdi. Sonra vidanjör şoförünü aradım kendisi bana, ‘Bugün müsait olmadığını’ ‘Daha sonra’ geleceğini söyledi. Daha sonra tekrar aradım vidanjör şoförü; ‘Bugün benim izin günüm, sen 185 ara’ dedi.”

 Görevlilerin işi başından salmak kendisini başka görevlilere yönlendirdiğini ifade eden Demirel daha sonra, “ Aradığımız görevlilerde biz bu işlerden sorumlu değiliz diyerek başlarından saldılar. Kanalizasyon tıkandığı için şuan evimizi su basmış durumda, yaklaşık bir haftadır yetkilileri arayıp bilgi verdiğimiz halde kimse gelmedi. Bugün bir daha aradım aynı şeyler tekrarlandı, başkalarına yönlendirildim. Ceylanpınar Belediyesi maalesef halkın sorunuyla ilgilenmiyor.” İfadelerini kaydetti. (Mustafa Kaynak – İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.