Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceyhan'da salavat kampanyası başlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceyhan'da salavat kampanyası başlatıldı

Gündem

ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Ceyhan İlim-Der her güne binler salavat sloganıyla salavat kampanası başlattı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde hayırlı hizmetlerini sürdüren, Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Ceyhan İlim-Der, her yıl düzenlediği Peygambere salavat kampanyasına, bu yıl da “Her Güne Binler Salavat” sloganıyla start verdi.

Ceyhan İlim-Der ‘in üye ve gönüllüleri tarafından, şehrin muhtelif yerlerine salavat afişleri asılarak, halkın kampanyaya katılması amaçlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Ceyhan Peygamber Sevdalıları Platform sözcülerinden Zülfü Şahin, “Her yıl Kutlu Doğum ayından önce gelenek haline getirdiğimiz salavat seferberliğine bu yıl da başladık. Genç-yaşlı, çoluk-çocuk, kadın-erkek her kardeşimizi Peygambere salavat çekmeye davet ediyoruz.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.