Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceyhan'da fırın ve lokantalar denetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceyhan'da fırın ve lokantalar denetlendi

Gündem

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde halkın sağlığı ve kesesiyle oynayanlara ceza kesildi.

Ceyhan İlçe Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren pastane, fırın, lokanta ve okulların çevresinde bulunan esnafları denetledi. Bazı lokanta ve pastanelerde miadı geçmiş gıda maddelerine el konularak imha edilirken, işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapıldı.

Belediye Zabıta Amiri Süleyman Şahin, esnafın imal ettiği ürünleri kendileri yemedikleri gibi vatandaşlara da yedirmemeleri gerektiğini vurgulayarak, “Halkın sağlığı ve kesesiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Bundan sonra denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız” dedi.

Yaptıkları denetimlerde 8 ayrı işyerine yasal işlem yaparak kapatma cezası uyguladıklarını kaydeden Şahin, “Denetimlerimiz sırasında 3 ayrı fırında yaklaşık 350 adet eksik gramajlı ekmek ele geçirdik. Eksik gramajlı ekmekleri köpeklere yedirmek amacıyla belediye ye ait hayvan barınağına götürdük”ifadelerini kullandı.

Bazı esnaflar ise zabıtanın denetimlerinden memnun olduklarını ifade ederek, insan sağlığını ön planda tutmak amacıyla temizliğe büyük önem verdiklerini söylediler. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.