Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cevheri, Fakıbaba’yı ağır bir dille eleştirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cevheri, Fakıbaba’yı ağır bir dille eleştirdi

Gündem

22. Dönem Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Sebahattin Cevheri, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı topa tuttu. Cevheri, “Fakıbaba artık heyecanını yitirdi” dedi.


YENİ BAŞKANA ÖNERİLER
Güneydoğu TV'de canlı olarak yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan Eski Milletvekili Sabahattin Cevheri, yaklaşan yerel seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinin aday olmadığını söyleyen Cevheri, Belediye Başkanı olacak kişinin Fırat'ın suyunu kullanmasını ve Şanlıurfa'yı ileri götürecek projeler yapmasını istedi.

SADECE GÜLER YÜZ
2 dönemdir Belediye Başkan koltuğunda oturan Fakıbaba'yı ağır bir dille eleştiren Cevheri, “Çiçek, kaldırım, güler yüz ve sabah namazı başka da bir şey yok. 10 yıl oldu artık heyecanını kaybetmiştir. Artık Fakıbaba 95'inci dakikayı oynuyor. Yeni bir heyecan lazım. Fakıbaba, hizmet edemez artık Şanlıurfa'ya, hep tribünlere oynuyor. Fakıbaba'daki güler yüz bende olsa idi hepinizi kendime bağlardım ”dedi.

BENİ RANTÇI OLARAK GÖSTERDİLER

Cevheri şunları söyledi: “Milletvekili olduğum dönemde hep kendisi ile projeler hakkında konuşuyordum. Ama hiçbir zaman beni dinlemiyordu. Beni rantçı olarak gösterdiler. Eğer benim rant gibi bir niyetim olsaydı, neden Şanlıurfa'da işimi haledeyim ki, gidip Ankara'da hallederdim.”

Şanlıurfa Olay


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.