Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cemaat imza kampanyası başlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cemaat imza kampanyası başlattı

Gündem

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cami imamlarının başka bir camiye atandığını duyan esnaf, hocalarından memnun olduklarını belirterek atamanın iptal edilmesi için imza kampanyası başlattı.

 Siverek ilçesi Hürriyet Caddesi’ndeki Ulu Camide 31 yıldır imamlık yapan hocalarının, rotasyon uygulamasıyla başka bir camiye atanmasına tepki gösteren esnaf, hocalarının gitmesini istemediklerini belirterek imza kampanyası başlattı. 

Ulu Camide 31 yıldır imamlık yapan Mahmut Özbucak’ın Diyanet İşleri Başkanlığının rotasyon uygulaması ile Gülabibey Camisine atamasının yapıldığını ifade eden esnaf Celal Büyükateş, atama kararının iptal edilmesi amacıyla imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

 

İmam Özbucak’ın camilerinden ayrılmamasını için birçok esnafın da imza attığını belirten esnaf Büyükateş, “Hocamızdan çok memnunuz. İnşallah atama kararı geri alınır, hocamız yeniden görev yaptığı camisine döner” şeklinde konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.