Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çelikten; Kardeşlerimin faillerinin bulunsun
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çelikten; Kardeşlerimin faillerinin bulunsun

Gündem

Geçtiğimiz Ağustos ayında herkesin bildiği üzere Şanlıurfa nın Suruç ilçesinde Çeliktenlere ait petrol istasyonuna saldırı düzenlenmiş ve sonucunda Bilal ve Deyan adlı kardeşler hayatlarını kaybetmişlerdi.

Ağsutos ayında silahlı saldırıya uğrayan Çelikten kardeşlerin abisi Kamil Çelikten sunları söyledi; Biz Çeliktenler olarak her zaman devletimizin yanında yer aldık. Özellikle de eğitimin ve eğitim camiasının yanında olduk. Okul öncesi eğitime önem verdik,destek verdik. Desteğimizin sonucunda dönemin kaymakamı Mehmet Sinan YILDIZ tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildik.



Suruç içerisinde ki bir çok okula eğitsel çalışmalarında destek verdik. Ekte belirttiğim resimde ise yine bir okula yapmış olduğumuz destek neticesinde okulun çıkartmış olduğu kitabın arka kapağında saldırıda ölen kardeşim Bilal’ın resmi de bulunmaktadır. Bu ve benzeri bir çok şekildeki çalışmalarla eğitimden geri kalmış Suruç halkımızın yani bizlerin çocuklarına yardımlarımızı hiçbir zaman esirgemedik. İhtiyaç olduğunda yine biz Çeliktenler olarak eğitim camiasının yanındayız.



Yine aynı dönemde yapmış olduğumuz yardımlardan dolayı İlçenin emniyet müdürü tarafından plaketle ödüllendirildik. Bu ve benzeri çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Bizler her zaman Suruç halkının yanındayız. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz.



Olayın üzerinden neredeyse 3 ay gibi bir zaman geçmiştir. Bu kadar zaman geçmesine rağmen halen olayın failleri bulunamamıştır.



Olayların açığa çıkması için devletimizden yardım istiyoruz dedi.

GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.