Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çatışmalarda çıkan mermiler hastanelere isabet etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çatışmalarda çıkan mermiler hastanelere isabet etti

Gündem

​Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda mermiler Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne isabet etti.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı devam ederken ilçede çatışmalar da şiddetini arttırıyor. Bugün çıkan çatışmalarda mermiler, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi’nin 3’üncü katında bulunan Nöroloji ve İntaniye Servisinin hemşire odası penceresine isabet etti.

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken olay sırasında odada iki hemşirenin bulunduğu ve büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Polislerin, olay yerinde yaptıkları incelemede mermi çekirdeğini bulamadığı bildirilirken soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Öte yandan çatışmadan çıkan mermilerin Dicle Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne de isabet ettiği öğrenildi. Kurşunun pencere demirine isabet etmesi olası bir can kaybının önüne geçti.

Ayrıca, dün Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan Diyabarkır Asker Hastanesi'ne de silahlı saldırıda bulunulmuş, saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmamış, hastanenin camları kırılmıştı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.