Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Camilerdeki ses sistemindeki arıza giderilemedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Camilerdeki ses sistemindeki arıza giderilemedi

Gündem

Mardin'de bazı camilerde ses düzeninin bozuk olması nedeniyle ezan sesinin duyulamaması veya kesik kesik gelmesine haltan tepki geldi.

Mardin merkez Artuklu ilçesi Yenişehir ve 13 Mart mahallelerinde bulunan bazı camilerde ses düzenindeki teknik aksaklıkların bir türlü giderilememesi vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

Uzun dönemdir teknik aksaklıktan ötürü herhangi bir vakit ezanının tamamen dinleyemediklerini, ses düzenindeki teknik aksaklıktan kaynaklı sıkıntılardan dolayı ezan sesinin kesik kesik dinlediklerini kaydeden mahalle sakini Süleyman Çiftçi, “Mardin, ezanı ve kıraatiyle ünlü müezzinleri ve imamlarıyla bilinir. Mardin'in imamları meşhurdur ancak son zamanlarda ezan sesinin merkezi sisteme dönüşmesi ve ardından da bu sistemde yaşanan teknik aksaklılar nedeniyle maalesef bir ezan sesini baştan sonuna kadar dinleyemez olduk. Bu uzun zamandan beridir böyledir. Bu aksaklık neden giderilemiyor anlayamadım gitti. Yetkililerden biran önce bu sıkıntının çözülmesini istiyoruz.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.