Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ÇALIŞAN GAZETECİLER, AHMET HAKAN'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ÇALIŞAN GAZETECİLER, AHMET HAKAN'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Gündem

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek (SUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yapılan çirkin saldırıyı kınayarak basına yapılan saldırının kamuoyuna yapıldığını ve basın mensuplarının da birer kamu elemanı olduğunu belirtti.


 Türkiye’de basının büyük bir önem arz ettiğini belirten SUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, basına yapılan saldırıların son bulmasını dileyerek şunları söyledi:
"Geçtiğimiz gün değerli dostumuz, kardeşimiz Ahmet Hakan’a yapılan hain saldırıyı esefle kınıyorum. Türkiye’de son zamanlarda basın, adeta hedef haline gelmiş ve hayatları pahasına da olsa görevlerini icra etmeye devam etmiştir. Ümit ediyoruz ki, Ahmet Hakan’a yapılan saldırının gerçek failleri yakalanır ve adaletin tecellisinde yargılanır. Basına saldırılar son bulmalı ve 4. Güç diye bilenen ve sadece bilinmesiyle yetinilen basının özgür çalışması için gerekli önlem ve çalışmaların yapılmasını hükümetimizden bekliyoruz.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.