Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çağlayan kolejinde ağaçlandırma şenliği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çağlayan kolejinde ağaçlandırma şenliği

Gündem

Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri Orman Haftasını fidan dikerek kutladı.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Çağlayan İlköğretim Okulu ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde öğrencilere fidan diktirildi.



Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ağaçlandırma sahasında, Şanlıurfa Tünelleri çıkış mevkiinde yer alan ağaçlandırma alanında fidan dikimi, ağaçları koruma, ormanın insanlar ve tabiatta bulunan diğer canlılar açısından önemi vb. konularda hem bilgi aldılar hem de küçük yaşta ağaç dikmenin mutluluğunu yaşadılar.



Okul müdürü Mustafa Taylan, “Öğrencilerimize orman haftası münasebetiyle teorik ve görsel bilgilerin yanında onları bizzat ağaç dikim alanlarına götürerek hem ağaç diktirmek hem de ağaç ve tabiat sevgisi kazanmaların sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu çalışmaları yaparken başta Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünden Fadıl Toprak ve Mithat Alican Beylere, bu etkinliklerin düzenlenmesine öncülük eden Okul Aile Birliğimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, gelecek yıllarda da bu güzel ve örnek çalışmalarının devamını diliyorum.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.