Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çağın En Büyük Çorunları Anlatıldı 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çağın En Büyük Çorunları Anlatıldı 

Gündem

Günümüzde halın en muzdarip olduğu konuların başında gelen obezite, sağlıklı beslenme, diyabet, madde bağımlılığı ve hijyen ile ilgili olarak Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde Kadınlara seminer verildi.


Sosyal sorumluluk projeleri ile ilçe halkına hizmet vermeye devam eden Hilvan Belediyesinin girişimleri ile Yeni Mahalle ve Bağlar Mahallesinde kadınlara yönelik mesleki eğitim verilen Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezlerindeki eğitmen ve kursiyerlere sağlık semineri düzenlendi.
Hilvan ilçe sağlık müdürlüğü tarafından kadınları hastalıklardan korumak için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen seminerde obezite, sağlıklı beslenme, diyabet, madde bağımlılığı ve hijyen konularında kadınlara bilgi verildi.
Sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili uyarılarda bulunan sağlık yetkilileri ‘Sağlık insan hayatı üzerinde etkili olan en önemli kavramdır. İnsanlar sağlığın değerini ona sahipken bilmeli ve bunun için dengeli beslenme, düzenli uyuma ve spor gibi alışkanlıklar edinmeli’ dedi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.