Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çadır kentte kavga: 13 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çadır kentte kavga: 13 yaralı

Gündem

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Suriyelilerin kaldığı çadır kente iki grup arasında çıkan kavgada 4 Suriyeli ile onları ayırmaya çalışan 2 özel güvenlikçi ve 7 asker yaralandı.

Nusaybin ilçesinde Suriyelilerin kaldığı çadır kente iki grup arasında gece yarısı kavga çıktı. Olayda 4 Suriyeli ile onları ayırmaya çalışan 2 özel güvenlikçi ve 7 asker yaralandı.

Edinen bilgilere göre; Nusaybin ilçesinde Suriyelilerin kaldığı çadır kente Gaziantep’ten getirilenlerle önceden kampta kalanlar arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada 2’si kadın, 2’si çocuk olmak üzere 4 Suriyeli müdahale sırasında gazdan etkilendi. Gurupları ayırmaya çalışan 2 özel güvenlik görevlisi ve 7 asker de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
 

Olayın çıkış nedeni henüz öğrenilemezken kavganın, 14 Ağustos Perşembe günü Gaziantep’teki vatandaş ile Suriyeliler arasındaki gerginlik sonrası Nusaybin kampına getirilenler ile önceden kampta kalanlar arasında çıktığı iddia edildi.
Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Cihat Şayık-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.