Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir'i harekete geçiren görüntü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir'i harekete geçiren görüntü

Gündem

Son zamanlarda Suruç İlçesine gelen misafirlerin gelmesiyle ilçede artan nüfusla birlikte halk sağlığının korunması halk sağlığına yönelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki yoğunluk çerçevesinde çeşitli tedbirler aldı.


Suruç’ta oluşan evsel atıkların miktarı nüfusla birlikte aynı şekilde hızlı bir artış göstermektedir. Halk sağlığını tehdit eden bu durum karşısında Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca bir dizi tedbirler başlatılmıştır.

Alınan bu tedbirler kapsamında 20 gün gibi kısa bir sürede 4 bin 500 Ton evsel atık Suruç çöp merkezinden taşıyan Büyükşehir Ekipleri tarafından Şanlıurfa Katı Atık Düzenli Depolama sahasında bertaraf edilerek, temizlenen çöp sahası ilaçlanıp steril hale getirilmiştir.

Suruç İlçesinde halk sağlığı açısından herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmemesi için çöp taşıma, bertaraf işlemi ile ilaçlama ve sterilizasyon çalışmaları düzenli bir şekilde sürdürülmektedir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.