Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir’den Akabe Yoluna Flaşörlü Önlem
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir’den Akabe Yoluna Flaşörlü Önlem

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akabe TOKİ Bölgesinde meydana gelen trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla kavşaklara ikaz lambası olarak bilinen flaşör takmaya başladı.

Şanlıurfa genelinde vatandaş odaklı çalışmalar gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesi ‘’Akabe TOKİ’’ Bölgesinde meydana gelen kazaları önlemeye yönelik çalışma başlattı.

Kazalardan dolayı deforme olan bariyerleri yenileriyle değiştiren ekipler, sürücülerin karayolunu kullanırken daha dikkatli olmaları ve kurallara riayet etmeleri için ise uyarıcı nitelikte olan flaşör monte etmeye başladı.

Yine uyarı mahiyetinde yerleştirilecek olan ve sürücülerin hız kurallarına uymasını teşvik edecek olan radar hız tespit sistemi de bölgedeki kavşaklara yerleştirilerek yaşanabilecek kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.