Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİYLE CEYLANPINAR’DA TAKDİR TOPLUYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİYLE CEYLANPINAR’DA TAKDİR TOPLUYOR

Gündem

Ceylanpınar’da yol yapım ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hem kırsalda hem de ilçe merkezinde vatandaşların takdirini topluyor.

 

Ceylanpınar'da 2015 yılı sonuna kadar 86,6 kilometre 1 ve 2. kat sathi asfalt sermeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şuana kadar bu hedefin 69 kilometresini tamamlarken, 45.3 kilometrelik yola da stabilize çalışması yaptı.

Aşağı ve Yukarı Doruklu-Yeşiltepe-Han-Kızıltepe devlet yol ayrımında 20 kilometrelik 1. Kat asfalt kaplama işini kendi ekipleri ve kendi araçlarıyla asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca birçok mahalle yolunu sathi asfalta kavuşturuyor.

KIRSALDA KAZALARA SEBEP OLAN YOLLAR ONARILDI

Ceylanpınar kırsalında kazalara sebep olan yolların Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldığını ifade eden Ceylanpınar Belediyesi İlçe Meclis Üyesi Yusuf Geçer, “Daha önceki asfaltımız kazalara sebebiyet veriyordu. Yollarımız yer yer çukurlaşmıştı. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine minnettarız” dedi.

Şerif ve Mehmet Saldanlı Kardeşler ise “ Yollarımız daha önceden bozuktu. Büyükşehir Belediyesi yollarımızı onardı. Allah onlardan razı olsun. Emeği geçenlere başta Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

BAHÇELİEVLER’DE BETON PARKE SEVİNCİ

Ceylanpınar İlçesinde Cumhuriyet Mahallesinin ardından Bahçelievler 352. Sokakta beton parke döşeme işine devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri şuana kadar 70 bin metrekare kilitli parke yaparak Ceylanpınar’ın caddelerini çamur, tozdan ve kirlilikten kurtardı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.