Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Grup Yollarını Asfaltlıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Grup Yollarını Asfaltlıyor

Gündem

Şanlıurfa’da artık kullanılmaz hale gelen ve stabilize çalışmaları biten grup yolları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden asfaltlanıyor.

Şanlıurfa’da artık kullanılmaz hale gelen ve stabilize çalışmaları biten grup yolları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden asfaltlanıyor. Tüm ilçelerin kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Geçtiğimiz kış aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde zarar gören yolları yeniden onarmak için kolları sıvadı. 13 ilçenin kırsal mahallelerinde 22 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Vatandaşlar tarafında takdir görüyor.

DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU YOL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Hilvan’a bağlı Kuskunlu-Mantarlı arasındaki 5 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt öncesi, dar olan bölgeler ve virajlar genişletilerek, güvenli hale getirilirken, ihtiyaç duyulan yerlere doğal su akışını düzenlemek için büzler yerleştirildi. Asfaltın tamamlanmasıyla Kuskunlu ve Mantarlı arası grup yolu daha güvenli ve konforlu hale geldi.
Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle halkı ve muhtarlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.