Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir, Çorba Evleriyle Viranşehirlilere Hizmet Ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir, Çorba Evleriyle Viranşehirlilere Hizmet Ediyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ve mevcut ilçelerden sonra Viranşehir İlçesi’nde de hizmete açılan Çorba Evi’nde ücretsiz sıcak çorba ikramına devam ediyor.


Viranşehir İlçesi Kışla Mahallesi 28 Mart Caddesi'nde kiraladığı bir işyerini çorba evine dönüştüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sabahın erken saatlerinde uyanarak okula giden öğrencilerin ve işlerine giden işçiler için sıcak çorba imkanı sağladı.

Sabah evden çıktıklarında sıcak çorba ikramından duydukları memnuniyeti aktaran Viranşehirliler, “Çorba evi açıldığından bu yana evden çıkar çıkmaz ilk buraya geliyoruz. Burada çorbamızı içiyoruz” şeklinde konuştular.

Bu çorba evleriyle yoksul vatandaşlarında faydalandığını söyleyen Viranşehirliler, “Bu hizmeti bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

10 Çorba Evi 2 İkram Çeşmesi’nde 32 Bin Kişiye Sıcak Çorba


Merkez ilçelerde 9 ayrı noktada, Suruç Siverek ve Viranşehir olmak üzere 3 ayrı ilçede, toplamda 12 Çorba Evinde günde 32 bin kişiye her gün sıcak çorba ikram eden Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların takdirini topluyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.