Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bursa'da 'Paralel Yapı' operasyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bursa'da 'Paralel Yapı' operasyonu

Gündem

Bursa'da 'Paralel Yapı' iddiasıyla bir derneğe düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Bugün 14 ilde ‘Paralel Yapı’ iddiasıyla başlatılan operasyonlar kapsamında Bursa’da bir derneğe düzenlenen baskında 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi'nde, ‘Paralel Devlet Yapılanması’ iddiasıyla düzenlenen operasyonda, yapılanma tarafından devlet kurumlarına kendi elemanlarını yerleştirmek amacıyla kurulduğu ve insan kaynakları departmanı gibi kullanıldığı iddia edilen bir derneğin, yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda gözaltına alınan derneğin yöneticileri ve çalışanları S.K, R.B, O.T, B.G, H.Ç, T.B, Z.D, T.A, H.T, A.E. ve B.E. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Dernek ofisinde ve gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çok sayıda örgütsel dokümanın ele geçirildiği belirtildi. Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda yaklaşık 10 bin kişinin özgeçmişinin bulunduğu bir havuza ulaşıldığı ileri sürüldü. (Zeki Aras- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.