Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bursa şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını anacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bursa şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını anacak

Gündem

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü 6-8 Ekim tarihinde PKK'liler tarafından katledilen şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının anılacağı bir program düzenleyeceği bildirildi.

Yaptığı kitlesel etkinliklerle sürekli gündeme gelen Peygamber Sevdalıları Platformunun Bursa Koordinatörlüğü, 6- 8 Ekim tarihlerinde PKK’liler tarafından katledilen şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının anılacağı bir program düzenleyecek.

Platformun Bursa Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı’nda fakir ve yoksul ailelere kurban eti dağıtmak için yola çıkan gençlerin, PKK’lilerce hunharca ve vahşi bir şekilde katledildiklerine vurgu yapıldı.

Açıklamanın devamında, Kurban Bayramı şehitlerinin anılacağı 4 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa şehit Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz’ünde katılacağı bildirildi.

Programa bütün Bursa halkı davet edilirken girişlerin ücretsiz olduğu ve bayanlara da yer ayrıldığı belirtildi.(Zeki Aras –İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.