Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu utandıran haber de Şanlıurfa'dan
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu utandıran haber de Şanlıurfa'dan

Gündem

Siirt'te ve Manisa'da yaşanan çocuk istismarı olayı Şanlıurfa'da da görüldü. Şanlıurfa'da 22 yaşlarındaki bir kişinin 3, 5 ve 14 yaşındaki erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Ceylanpınar ilçesinde meydana geldi. Erkan A. (22) isimli şahıs, 14 yaşındaki K.Ö., 3 yaşındaki K.K.ile kardeşi 5 yaşındaki Ö.K.'yi Ceylanpınar ilçesinin Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata götürdü. Erkan A.'nın, 3 çocuğa burada cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. 

K.K. ve Ö.K.'nin ailesi çocuklarının saatlerdir eve gelmediğini polise bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri Ceylanpınar ilçesinde arama başlattı. Polis ekipleri arazileri ve boş inşaatları tek tek aradı. 

Polis daha sonra Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata gitti. Polis, Erkan A.'nın burada çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu tespit etti. 

Gözaltına alınan Erkan A. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. K.Ö., K.K. ve kardeşi Ö.K. ailelerine teslim edildi.
İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.