Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Bu saldırıyı şiddetle kınamak bir insanlık vazifesidir'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Bu saldırıyı şiddetle kınamak bir insanlık vazifesidir'

Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak olayı kınadı.

Ankara Tren Garı Kavşağı’nda meydana ve gelen 86 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, bu saldırıyı şiddetle kınamanın bir insanlık vazifesi olduğunu belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, yaptığı açıklamada, “Bugün Ankara'da meydana gelen ve onlarca vatandaşımızın hayatına kasteden menfur terör saldırısını, hedefine ve sahibine bakmaksızın, şiddetle kınamak bir insanlık vazifesidir. Amacı ne olursa olsun, hangi ideolojik, dini ya da stratejik hedefe matuf olursa olsun, bütün terör eylemleri lanetlenmeyi hak eder.” ifadelerini kullandı.

Akılla ve ferasetle sıkıntıların aşılacağını vurgulayan Görmez, son olarak şunları ifade etti: “Bu tür menfur saldırılar karşısında metin bir duruş sergileyerek ve kardeşlik beyanımızı tekrarlayarak gevşemeyecek ve dağılmayacak; aksine birbirimizle daha fazla kenetlenerek güçlenecek; akılla, ferasetle, sabırla ve duayla sıkıntıları aşacağımıza olan inancımızı daima koruyacağız.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.