Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu iddia çok konuşulacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu iddia çok konuşulacak

Gündem

Dün gece Türkiye için çok uzun oldu. Çünkü gündeme damga vuracak iki olay yaşandı. Önce İskenderun'da Deniz üssüne teröristlerin saldırdığı haberi geldi. Bu saldırısa 6 askerimiz şehit oldu.

Bu olayın hemen ardından sabaha doğru Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren gemilere İsrail tarafında baskın düzenlediği ve çok sayıda kişinin öldürüldüğü haberi geldi.

Bu konuyla ilgili özellikle de İsrail'in saldırısı ile ilgili sabah saatlerinden bu yana pek çok yorum yapıldı. Bu konudaki en dikkat çekici yorum Türksam Başkanı Sinan Oğan'dan geldi.

Oğan yaptığı açıklamada İskenderun'da teröristler tarafından Deniz Üssüne yapılan saldırı ile İsrail'in Gazze'ye insanı yardım götüren gemileri saldırı arasında bir bağlantı olabileceği imasında bulundu. Oğan yaptığı analizde, gündem saptırılması için İskenderun'a saldırılmış olabileceğini söyledi. Oğan, İskenderun'da askeri birliği yapılan saldırının zamanlamasının manidar olduğunu ifade etti.

www.stratejikboyut.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.