Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu FETÖ'cü hainlerden her şey beklenir!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu FETÖ'cü hainlerden her şey beklenir!

Gündem

Özel Kuvvetler Komutanlığındaki çatışmada bir darbeci subay kaçmak yerine Özel Kuvvetler Komutanı Org. Zekai Aksakallı’ya suikast için karargahta saklandı.

Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın yaveri olan astubay başçavuş Ömer Halisdemir, darbeci general 1. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgenaral Semih Terzi’yi alnının ortasından vurarak darbecilerin özel kuvvetleri ele geçirmesini önleyen ateşi açmıştı. Ancak darbecilerin, hain planlarını sadece o gece ile sınırlı tutmadıkları açığa çıktı. O gece çatışan darbeci askerlerden rütbeli bir subayın, darbeciler bastırılırken, kaçmak yerine karargahta saklandığı ve Aksakallı’yı öldürmek için pusuya yattığı tespit edildi. Suikastçı asker, darbe gecesi ölen ve yaralananların yanı sıra gözaltılar nedeniyle oluşan boşluğu kullandı. Kaçmak yerine saklanan hain, askerlerle birlikte karavana yiyip, onlarla birlikte koğuşlarda yattı, tıraşını oldu. 

ASKERLERLE BİRLİKTE

Olağanüstü durumdan faydalanarak askerlerin arasına sızan suikastçı, bir hafta fark edilmeden bu şekilde dolaşıp, amacını gerçekleştireceği anı bekledi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Eylem için harekete geçtiğinde kıskıvrak yakalanan suikastçının, suçunu itiraf ederek, “Kendisine, Kuvvet Komutanı’nı öldürme görevinin verildiğini ve bunu gerçekleştirmek için bir hafta boyunca karargahta kalarak görevi yerine getirmeye çalıştığını” söylediği öğrenildi.

Star


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.