Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bu çöp yığınları Haliliye'de birikti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bu çöp yığınları Haliliye'de birikti

Gündem

Şanlıurfa Haliliye İlçesi Sancaktar mahallesinde alınmayan çöplerden dolayı sakinler belediyeye tepkili...

Şan­lı­ur­fa'­nın Ha­li­li­ye il­çe­si bağlı sancaktara Mahallesi sa­kin­le­ri çöp­le­rin za­ma­nın­da top­lan­mam­ası ve te­miz­li­ğin ol­ma­ma­sı ne­de­niy­le be­le­di­ye baş­ka­nı Fev­zi De­mir­kol'­dan te­miz­lik ve çöp ko­nu­la­rın­da so­rum­lu­luk­la­rı­nı ye­ri­ne ge­tir­me­ye da­vet et­ti. 
Va­tan­daş­lar­dan fatih Demirkan ise,'' sancaktar Mahallesi çöp­lük­ten ge­çil­mi­yor.­Bu­ra­sı ço­cuk­la­rı­mı­zın eği­tim gör­dü­ğü okul önü bu man­za­ra Haliliye’ye ya­kış­mı­yor.Hava sıcaklıkların artması üzerine çöplerin kokusundan geçilmediğini,çocukların bu pisliklerde oyun oynadığını ve hastalıklara sebep olan bu çöpler Haliliye Belediyesine yakışmıyor.'' şeklinde konuştu.
 
BEEDİYE'Yİ GÖREVE DAVET ETTİLER

 
Bahçe yolu 1475. sokak ­çöp­le­rin ve so­kak­la­rın ha­li iç­ler acı­sı. So­kak­la­rı­mız ve Cad­de­le­ri­miz ba­kım­sız­lık­tan ve çöp­ten ge­çil­mi­yor.­ Baş­kan De­mir­kol açı­lış­lar­dan açı­lış­la­ra ko­şu­yor,­bi­raz­da za­ma­nı­nı te­miz­lik ko­nu­su­na ayır­ma­ma­sı­na tep­ki gös­te­re­rek bi­raz­da va­tan­daş­la­rı din­le­sin''­ de­di.

Kaynak: Urfagaphaber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.