Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BÜ Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumuna katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BÜ Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumuna katıldı

Gündem

Batman Üniversitesi (BÜ) Fas'ın Kazablanka şehrinde yapılan Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumuna katıldı.

Atatürk Üniversitesinin başkanlığını yürüttüğü Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumu (ESRUC) 6. Yıl Olağan Konferansı 1-4 Ekim tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenlendi.

Batman Üniversitesi’nin de katıldığı ESRUC kapsamında Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Hasan II. Kazablanka Üniversitesi ile ikili eğitim protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Uluçam, protokol kapsamında iki üniversiteler arasında değişim programları yapılacağına vurgu yaparak şöyle konuştu: “Üniversitemiz bilim alanında Batman’ın adını duyurmaya devam ediyor. Hasan II. Casablanca Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Idrıss Mansourı ile bilim alanında önemli bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında iki üniversite arasında, öğrenci değişimi, öğretim üyesi değişim programı, personel değişim programı, araştırmacı değişim programı, araştırma ve geliştirme ekinliklerine katılım, öğrenci ve personel için kısa dönem kurslar, yayın ve bilgi değişimi, seminerler, konferanslar, diğer yenilikçi olanaklar gerçekleştirilecektir.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.