Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bozovalıları buluşturan iftar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bozovalıları buluşturan iftar

Gündem

Bozova kaymakamlık tarafından organize edilen iftar programında Bozovalılar Bozova 75. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde buluştu.

İftara katılan Vali Güvenç burada bir konuşma yaptı. Güvenç; öncelikle tüm İslam âleminin kandilini kutladı. Vali Güvenç şöyle devam etti: “Bugün kandil gecesi, kandiliniz mübarek olsun. Aslında söylenecek çok şey var ama hiç bir şey söylemeye de gerek yok. Çünkü biz Allah’a şükür milletvekillerimizle, muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla, seçtiğiniz insanlarla her gün bir yerde iftarımızı yapıyoruz. Huzur içerisinde devlet millet kaynaşmasını sağlıyoruz. Ekmeği paylaşıyoruz, havayı paylaşıyoruz. Allah devamını nasip etsin. Allah çoluk çocuğumuzun geleceğini aydınlık etsin. Allah bu memlekette akan kanın durmasını nasip etsin.”

Barış ve kardeşlik temennisiyle birlikte “bizim işimiz sevgi, kardeşlik, barış” diyen Vali Güvenç: “ Bizim işimiz devleti millete hizmet eder hale getirmektir. Bizim işimiz sizler için yol, hastane, okul yapmaktır ve bunları sizlerden gördüğümüz sevgiyle, sizlerden aldığımız güçle yapıyoruz” dedi.

İftar programı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşirken programa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra Milletvekili Emin Önen, Kaymakam Vekili Oğuz Şenlik, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve birçok daire amiri de katıldı.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.