Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Bölgede yaşayan esnaf ve sanayici zor durumda"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Bölgede yaşayan esnaf ve sanayici zor durumda"

Gündem

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'ndan bir heyet, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl Başkanlığından oluşan bir heyet, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ı makamında ziyaret etti.

Mehmet Emin Doğru ve beraberindeki heyeti Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan karşıladı. Batman’da ticaret, tüketici hakları ve arabuluculuk gibi birçok faaliyetlerde bulunan Batman Ticaret İl Müdürlüğü hakkında heyete bilgi veren Kalkan, kısa bir süre içerisinde birçok sorunu ortadan kaldırarak önemli adımlar attıklarını belirtti.

Kalkan, “Bunlardan bazıları hakem heyetlerinin kurulması, gümrük sorunlarının giderilmesi için alt yapı çalışmalarıdır. Esnaflar arasında ve tüketici-üretici arasındaki sorunları çözmek için 8 meslek örgütü ve STK’dan oluşan hakem heyeti oluşturduk. Geldiğimizden bu yana 15 bin dosyayı çözdük ve hizmet için elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz.” diyerek yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Daha sonra söz alan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, çalışmalarından dolayı Ticaret İl Müdürünü tebrik ederek çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

Bölgede yaşanan çatışmalı ortamdan dolayı ticaretin durma noktasına geldiğini belirten Doğru, bu gidişatın bölgede esnaf ve sanayiciyi zor durumda bıraktığını belirterek, “Bölgede yaşanan süreçten dolayı esnaf ve sanayici zor günler geçiriyor. Bölgenin en rahat yeri Batman olmasına rağmen esnaf ve sanayici çok sıkıntı çekiyor.” dedi.

Liyakatli ve bölge insanının değerlerine sahip ehil insanların bu tür makamlara gelmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten M. Emin Doğru, bu durumun bölge insanına faydalı olacağını ve sorunların çözümüne katkısı sağlayacağını umut ettiklerini ifade etti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.