Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/d7287dccc4b2056f00ff0016b70fb21e.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Son Dakika! Yeni bir bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Son Dakika! Yeni bir bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Gündem

Bölge Trafik Denetleme Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralılar var.

Diyarbakır-Mardin-Batman 3 Yolu Bölge Trafik Denetleme Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralılar var.

Saat 13.10 sıralarında Diyarbakır-Mardin-Batman 3 Yolu Bölge Trafik Denetleme Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenlendi.

Saldırı öncesi kısa süreli silah seslerinin geldiğini belirten görgü tanıkları; polis merkezinin, bölgedeki 2 benzin istasyonun tamamen tahrip olduğunu söylediler.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, benzinlikte çalışan bir pompacının hayatını kaybettiği, yol çalışmasındaki Karayolları işçilerinin, yoldan geçen bir yolcu otobüsündeki yolcuların ve çok sayıda sivil araçtaki vatandaşların da yaralandığı belirtildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Batman’dan D Tipi Cezaevine mahkûm ziyaretine gelen bir minibüsteki sivillerin de yaralılar içerisinde olduğu, çok sayıda yaralının Çınar Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.