Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bölge odalarından ortak bildirge
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bölge odalarından ortak bildirge

Gündem

Gaziantep Ticaret Odası öncülüğünde oluşturulan Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu, son günlerde yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada sükunet çağrısı yaptı.

Yaklaşık iki yıl önce bölgenin sosyo-ekonomik kalkınması için birlikte hareket etmek hedefi ile Gaziantep Ticaret Odası öncülüğünde oluşturulan Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu, son günlerde yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Açıklamaya, platform üyesi olan Adıyaman, Antakya, Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odaları ve Gaziantep Ticaret Odası destek verdi.

Platform adına açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin, “Böylesi bir süreçte sağduyulu davranarak, siyasi görüş ayrılıklarımızı da dil, din-mezhep, ırk farklılıklarımızı da ayrıştırıcı değil birleştirici unsurlar olarak kabul etmeliyiz.” dedi.

Fitneye geçit verilmemesi gerektiğini dile getiren Ertekin, Kurtuluş savaşında Türk, Kürt, Laz, Zaza, Çerkez’in omuz omuza mücadele ettiğini belirterek bu topraklarda daha fazla kanın dökülmemesini istedi. (Osman Gülebak - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.