Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bitlis'te çıkan yangın ortalığı savaş alanına çevirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bitlis'te çıkan yangın ortalığı savaş alanına çevirdi

Gündem

Bitlis'te bir tuhafiye dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın şehir merkezini adeta savaş alanına çevirdi.

Bugün saat 19.20 sıralarında Said Kurdi Caddesi üzerindeki dört yol kavşağında bulunan tuhafiye dükkanında bir henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İçinde çok sayıda yanıcı parfüm ve kozmetik ürünlerin bulunduğu tuhafiye dükkanında çıkan yangın kısa süre içinde etraftaki iş yerlerine de sıçradı. Yangın sırasında meydana gelen patlamalar, adeta şehir savaş alanına döndü.

Yaklaşık 10 dakika süren yangında işyerleri kullanılmaz hale gelirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Çevredeki halk arasında büyük paniğe neden olan olay yerine çok sayıda özel harekat polisi, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangın esnasında içerde kimsenin olmaması, büyük faciayı önledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.