Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bitlisliler iradelerine saygı duyulmasını istedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bitlisliler iradelerine saygı duyulmasını istedi

Gündem

Milletvekili genel seçimleri için sandık başına giden Bitlis halkı, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun iradelerine saygı duyulmasını istedi.

Bu gün yapılan 26.dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına giden Bitlis halkı, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun iradelerine saygı duyulmasını istedi. Oy kullanmak için sabah saat 07.00 itibariyle seçmenler sandığa gitmeye başladı.

Sabah saatlerinde okullarda sakin bir ortam mevcutken, öğleden sonra okullar oy kullanmak isteyen seçmenle doldu taştı. Yoğunluktan dolayı oy kullanmak isteyen vatandaşlar sıraya geçti. Seçmenin rahat ve baskı altında kalmadan oyunu kullanmak için okulun içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Engelli seçmenler yakınlarının yardımıyla sandığa gelerek oy kullandı. Oy kullanan Bitlisliler, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun kendi iradelerine saygı duyulmasını isteyerek, seçimin huzur ve kardeşlik ortamında geçmesi temennisinde bulundular. (Şükrü Tontaş - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.