Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bitlis İŞKUR 2 bin kişiyi istihdam edecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bitlis İŞKUR 2 bin kişiyi istihdam edecek

Gündem

Bitlis Çalışma İş Kurumu İl Müdürü Alattin Aslan, Milli Eğitim müdürlüklerinde 8 aylık süreyle çalıştırılmak üzere 2 bin kişiyi işe alacaklarını belirtti.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Bitlis İl Müdürü Alattin Aslan, Milli Eğitim müdürlüklerinde 8 aylık süreyle çalıştırılmak üzere 2 bin kişiyi işe alacaklarını açıkladı.

Aslan, il ve ilçe Milli Eğitim müdürlüklerinde 2 bin kişinin iş başı yapacağı Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) iş başvurularının bugün başladığını ifade ederek, başvuruların 7 Ekim 2015 tarihinde sona ereceğini kaydetti.

Yapılacak başvuruların alınacak rakamda fazla olması halinde belirlenen tarih ve okullarda noter huzurunda kura çekiminin yapılacağını belirten Aslan, şunları söyledi: “Bu yıl il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 2 bin kişiyi istihdam edeceğiz. İş alımı iki gurup halinde olacaktır.

Öncelik birinci gurupta olan 35 yaş ve üstü erkekler, 19 yaş ve üstü bayanlar, 19 yaş ve üstü engeliler (yüzde 40 ve üstü raporu olanlar), 19 yaş ve üstü eski hükümlü olanlar ve 19 yaş ve üstü terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlar alınacaktır. Eksik kalması halinde 19-35 yaş arası işsiz erkekler alınacaktır.”dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.